OMPELIMO

Ompeluohjeita ja kaavoja

Oletko innokas kotiompelija, mutta vailla kaavoja? Nyt sivulta löytyy kaavat ja ohjeet kangasmaskin ompeluun, mutta lisää on tulossa! Mielelläni myös vastaan, kun kysytään eli voit lähettää myös toiveita mitä olisi kiva ommella ja yritän parhaani mukaan toteuttaa toiveesi.

Otan myös Salon Kansalaisopiston kursseille mukaan kaavoja toiveiden mukaan. Minuun voi olla yhteydessä suoraan ennen kursseja jos on jokin aihe joka kiinnostaa eniten niin voidaan yhdessä perehtyä siihen. Tule mukaan, käsityöt tekee hyvää!

Mutta ainahan ei ole pakko edes tulla käymään, jotta ompelullinen ongelma ratkeaisi. Autan mielelläni kaikissa ompeluun liittyvissä kysymyksissä ja teen vinkkivideoita OLIINASEWING kanavalla. Lähetä minulle kysymys ja vastaan parhaani mukaan joko video-ohjeella tai kuvallisilla ohjeilla. Seurantaan kannattaa laittaa myös IDEAPAIKKA kanava jossa tehdään Kierrätyskuningattaren kanssa ompelujuttujen ulkopuoleltakin kässäilyä.

Tästä voit ladata Oliinan ensimmäisen Ompeluohjeen kaavoineen. Kaavassa on aikuisen, lapsen ja parrakkaan miehen koot, kaikki vain yksityiskäyttöön.

 

Tulosta tästä PDF -kaava ja ompeluohjeet

 

Ota yhteyttä ja ommellaan yhdessä!