OMPELIMO

Ompeluohjeita ja kaavoja

Otan myös Salon Kansalaisopiston kursseille mukaan kaavoja toiveiden mukaan. Minuun voi olla yhteydessä suoraan ennen kursseja jos on jokin aihe joka kiinnostaa eniten niin voidaan yhdessä perehtyä siihen. Tule mukaan, käsityöt tekee hyvää!

Mutta ainahan ei ole pakko edes tulla käymään, jotta ompelullinen ongelma ratkeaisi. Autan mielelläni kaikissa ompeluun liittyvissä kysymyksissä ja teen vinkkivideoita OLIINASEWING kanavalla. Lähetä minulle kysymys ja vastaan parhaani mukaan joko video-ohjeella tai kuvallisilla ohjeilla. Seurantaan kannattaa laittaa myös IDEAPAIKKA kanava jossa tehdään Kierrätyskuningattaren kanssa ompelujuttujen ulkopuoleltakin kässäilyä.

Tästä voit ladata Oliinan ensimmäisen Ompeluohjeen kaavoineen. Kaavassa on sekä aikuisen, että lasten koko, molemmat vain yksityiskäyttöön.

Ompeluohjeessa on ohjattu tekemään kuminauhat jotka menevät niskan taakse. Jos haluat korvien takana pidettävät kuminauhat leikkaa vain 2kpl 11,5cm pitkiä kuminauhoja ja kiinnitä samoin kuin pitkät kuminauhat.

Kangasmaski

Kaava

Ota yhteyttä ja ommellaan yhdessä!