OMPELIMO

Käsityöopetus

 

  • A L M A N K E P P A R I kurssi

Tiistaina 30.6 klo 12- 15:30 järjestetään ensimmäinen Alman kepparikurssi Ompelimon tiloissa. Vetäjänä toimii Aino 16v. Hänen 4H yrityksensä Almanhepat on super suosittu, eikä ihme, onhan Aino tehnyt jo 10 vuotta keppihevosia. Idea kurssiin lähti työhrjoittelun kautta. Aino opiskelee Salon ammattiopistossa ja tuli ompelimoon 4 viikon harjoittelujaksolle. Jakson aikana kävi selväksi, että Ainolla on todella luonteva ote kädentöihin ja oli helppoa ehdottaa hänelle oman kurssin järjestämistä. Ja hienon kurssin sai Aino kasaan todella loistavalla valmistelutyöllä. On ihan parasta nähdä miten ideoista syntyy jotakin upeaa ja miten nuori haluaa tehdä työnsä hyvin! Toivotaan jatkoa kurssille ja uusia kepparifaneja mukaan.

  • A V O I M E T  O V E T       

maanantaina 15.6.2020 klo 10-19. Tervetuloa ompelemaan vaikka koko päiväksi. Sinisen Talon puutarhassa on hyvä juoda taukokahvit ja klo 18-19 tulee Nuppu Print Companyn kesäkiertue ihanien kankaiden kanssa kylään. Tule sinä myös <3

  • O M P E L U L A N I T

pe 22.5. klo 13-21 ja la 23.5. klo 10-19 Sinisessä Talossa
(Rummunlyöjänkatu 2, Salo)

Tee itse uudet lempivaatteesi! Lanien aikana voit vapaasti toteuttaa omia ompeluvisioitasi tai tulla vaikka vain opettelemaan oman tai ompelimon koneiden käyttöä ja harrastuksen aloittamista nopeiden ompelutöiden parissa.

Kurssin hinta 50 euroa/hlö
Hintaan sisältyy koneiden ja tilojen käyttö, opastus, saumuri- ja ompelukonelankojen käyttö ja muut ompelutarvikkeet (sakset, mittanauhat) sekä kaavapaperi.

Ompelimosta löytyy myös neppikone, teollinen höyrysilitysrauta, leikkuupöytiä, ompelukoneita, saumureita ja kaavalehtiä (Burda ja Suuri Käsityö).

Tuo omat kankaat ja napit mukanasi tai osta ompelimosta!

Voit ottaa mukaan myös oman koneesi – tehdään sen langoitus ja pikkuhuolto yhdessä!

Omat eväät mukaan!

Kurssi toteutetaan 7-10 osallistujan kanssa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jenny Sainio/Ompelimo Oliina, jenny@oliina.fi tai p. 040 731 9386